Євангеліна Фокс вірить, що Люк Наварро — її істинне кохання. Але того дня, коли закохані мали відкритися перед родинами, зведена сестра дівчини оголосила про свої заручини з Люком. Євангеліна певна: не обійшлося без чарів її мачухи-відьми Агнес.

Вона прагне зупинити весілля та врятувати коханого, тож поспіхом укладає угоду з прекрасним і безжальним Принцом сердець — Джексом. Плата за здійснення заповітного бажання — три поцілунки. Із тими, кого вибере Джекс. Тоді, коли він скаже.

Та щойно віддавши перший поцілунок, Євангеліна усвідомлює, наскільки складними й руйнівними чарами вона тепер володіє. І що Джекс хоче маніпулювати нею завжди. Шанси на тихе «довго й щасливо» тануть…

Деллерест Мэри (Marydellerest)

Обожаю атмосферы, царящие в книгах Стефани Гарбер. Ты словно попадаешь в сказку. Захватывающую и восхитительную.

Жду-не дождусь когда же выйдет продолжение. Интересно, что будет дальше. Особенно, конечно, в романтическом плане.

Грустно, что героиня так наивна была по отношению к сестре.

Охото узнать больше черт главного героя. Его чувства, мысли.

К моему сожалению, отзыв я пишу не сразу после прочтения, поэтому он такой скупой

LadyPerfection

LadyPerfection