Жили собі дві дівчини, Мі та До, як у знаменитій казці Шарля Перро про двох зведених сестер. І, як водиться у казках, одна з них обділена долею. У домі багатої одного разу — випадково чи ні? — спалахнула пожежа, і одна з героїнь гине, а друга втрачає пам’ять… Хто загинув, а хто вижив — у цьому й криється інтрига, адже на кін поставлено примарне багатство… Сюжет роману так карколомно закручений, що годі відірватися від книжки.

annaorlova17

dashastrogaya

dashastrogaya

обновлено 4 месяца назадПодборки

Тамера Блэк - 3 Месяца до Нового годаАлиса Лу - Там, где ничего нетДиана Сеттерфилд - Тринадцатая сказка
Прошу Вас помочь подсобрать книг, при прочтении которых возникает слово: уютно. Которые хочется читать, обернувшись пледом на диване напротив камина, попивая при этом, скажем, глинтвейн. Когда за окном идет дождь и слышны раскаты грома. А ты сидишь вот так и читаешь эти уютные книги)) Немного готики, немного любви и…