Герой нашого часу. Пацавата історія. Кацапи. Мєсто встрєчі ізмєніть ніззя, блядь! Цікаві досліди. Жан Маре та його друзі. Іржик. Хуйня. Діана. Йоги. Нірвана, або Альзо шпрех Заратустра.

Класик сучасної української літератури Лесь Подерв'янський представлень не потребує. Його просто треба читати і, можливо, дещо вивчати напам'ять.

ISBN: 966-03-3211-4

Год издания: 2005

Язык: Украинский

Обкладинка: м'яка
    Кількість сторінок: 127 стор.
    Розміри ВШТ, мм: 165х125х15

Подерв'янський як стан душі, Подерв'янський як невичерпне джерело для цитування. Подерв'янський як чортів геній, який за ненормативною лексикою заховав весь трагікомізм нашого життя і впхав кляту сатиру, яку я так люблю. ⠀ Чого тільки варті "Цікаві досліди", де простежується море алюзій на радянські реалії. "Діана" з її алегоріями і підтекстами про сімейне життя. Знімаю капелюха! ⠀ Якщо ви нормально відноситеся до матюків і хочете посміятися буквально з кожного рядка, я Подерв'янського прям рекомендую. Хто, як не він спочатку розмішить, а потім бахне цеглиною по голові, причому так, шо ви оговтаєтесь через тиждень? ⠀ Я тут і поржала, і задумалась, і порефлексувала, і словниковий запас поповнила (серйозно ). Хотіла сказати, шо пізнала сенс буття, але його може пізнати тільки…