Jack Reacher takes an aimless stroll past a pawn shop in a small Midwestern town. In the window he sees a West Point class ring from 2005. It’s tiny. It’s a woman cadet’s graduation present to herself. Why would she give it up? Reacher’s a West Pointer too, and he knows what she went through to get it. Reacher tracks the ring back to its owner, step by step, down a criminal trail leading west. Like Big Foot come out of the forest, he arrives in the deserted wilds of Wyoming. All he wants is to find the woman. If she’s OK, he’ll walk away. If she’s not … he’ll stop at nothing. He’s still shaken by the recent horrors of Make Me, and now The Midnight Line sees him set on a raw and elemental quest for simple justice. Best advice: don’t get in his way.

books_of_mari

Джек Ричер, или Граница полуночи" - 22 книга серии  о Джеке Ричере.
Итак, главный герой - Джек Ричер бывший сотрудник военной полиции.Это крупный (высокий и накаченный) мужчина, в книге его даже называют "Бигфутом".
Несколько лет назад он уволился из армии в звании майора и теперь он кочует по США, его нигде и ничего не держит. Он - волк одиночка. Семьи у него нет,зато есть мимолётные интрижки.
Сюжет книги крутится вокруг кольца выпускников, а точнее выпускницы (ещё одна странная американская традиция) Военной Академии Вест-Пойнт, которое он находит в ломбарде маленького, захудалого городка.
В нем срабатывает инстинкт "своих не бросаем", ну и к тому же у него полно свободного времени. Короче говоря, Джек Ричер решает найти владелицу кольца и вернуть его.
Чтобы напасть на след девушки, он…

russischergeist

russischergeist