У затишному будиночку на дереві, схованому в глибині незвичайного лісу, живе дивовижна сім’я. Людина на ім’я Віктор та три роботи: медсестра, що має садистські нахили, пилосос, що прагне любові, та батько — андроїд- винахідник Джованні Ловсон.

Їхнє мирне життя раптово змінюється, коли Віктор рятує загадкового андроїда на ім’я Хап. Виявляється, що Хап і Джіо пов’язані темним минулим. Необережне розкриття їхнього розташування призводить до викрадення Джіо роботами з його колишнього життя.

Тепер ця нетрадиційна родина мусить вирушити у небезпечну подорож через ворожу територію до Міста Електричних Мрій, щоб врятувати Джіо від деактивації або чогось набагато гіршого. Під час цієї пригоди Віктору доведеться не лише боротися із зовнішніми загрозами, а й розібратися у своїх почуттях, навіть якщо вони суперечливі.

Ця захоплива історія, натхненна класичними творами «Пригоди Піноккіо» та «Швейцарська сім’я Робінзонів», досліджує теми сім’ї, кохання та самопізнання у світі, де люди і роботи живуть пліч-о-пліч.

ISBN: 978-617-548-328-2

Год издания: 2025

544 стр

• Премии

Лауреат:

EmrisKraft

T.J. Klune - In the Lives of Puppets

«Это не недостаток, Виктор. Наверное, в мире нет более прекрасного чувства, чем знать, что все это не навсегда».

Ти Джей Клун «В жизни роботов»

Новая книга Ти Джей Клуна. Англоязычный мир увидел ее в мае 2023 года. Будет ли издана книга у нас пока не понятно. Так что я взяла все в свои руки.

Итак, новая история от любимого автора.

В лесу, в домиках построенных между деревьями живёт странная семья: три робота и человек. Старый андроид-изобретатель Джованни Лоусон, механическая медсестра Сестра Рэтчед, маленький, нуждающийся в любви и внимании пылесос Рэмбо и человек Виктор Лоусон. Они скрыты от остального мира и живут в своей атмосфере. Слушают хорошую музыку и смотрят старые фильмы.

Но однажды на свалке Вик находит ещё одного андроида. Он его спасает и восстанавливает. Но новый андроид Хэп…

Shakespeare

Shakespeare

обновлено 2 дня назадПодборки

Мосян Тунсю - Магистр дьявольского культа. Том 1Мосян Тунсю - Магистр дьявольского культа. Том 2Мосян Тунсю - Магистр дьявольского культа. Том 3
Danmei новеллы, ранобэ разных стран, в основном Японии, Китая, Кореи, России и США (в процессе добавления). Фанфики не добавляю, только ориджиналы, авторские произведения.