Новая кніга Янкі Брыля «З людзьмі і сам-насам» — своеасаблівы працяг такіх ягоных кніг, як «Жменя сонечных промняў», «Вітраж», «Вячэрняе», «Дзе скарб ваш», а таксама — цыклаў лірычных запісаў і мініяцюр «Усё, што ўражвае», «Свае старонкі», «Пошукі слова», «Хлеб надзённы». I ў новай кнізе народнага пісьменніка — роздум пра час, чалавечыя лёсы, галоўныя праблемы сучаснасці, шчыры клопат пра мір, свабоду, дэмакратыю, родную мову, захапленне красой прыроды і вечнай паэзіяй маленства.

ISBN: 9850206039

Год издания: 2003

Язык: Белорусский

zlobny_sow

zlobny_sow

обновлено 11 месяцев назадПодборки

Вінцэсь Каратынскі - ТворыЯнка Купала - З кутка жаданняўВасіль Быкаў - Знак бяды. Ваўчыная яма (сборник)
Серия издается с 2009 года. После того как в 2003 году классическая серия «Школьная библиотека» с логотипом "Бегунок" перестала существовать, на смену ей в Беларуси пришла «Библиотека школьника». Но выпуск серии фактически закончился в 2008 году. Однако в 2009 году была возобновлена эта серия «Школьная библиотека». Выпуск…