Антон Чехов (1860–1904) — знаний і шанований в усьому світі драматург і прозаїк. «Хамелеон» і «Товстий і тонкий» — це короткі гумористичні оповідання, що радше скидаються на літературний анекдот, й у них украй ядуче зачіпається питання підлабузництва, честолюбства і лицемірства, на яких і будуються стосунки між представниками різних суспільних прошарків і кар’єрних щаблів. «Людина у футлярі» — оповідання про закритість і страх пізнавати світ, долучатися до його радостей, а повість «Палата №6» — гостросоціальна метафора загнивання і занепаду суспільства. Твори А. Чехова, кпинячи устрій, що склався за часів творчості автора, актуальні й для сьогочасної ситуації, у якій існує наше суспільство.

Leksi_l

Leksi_l

Virna

Virna

обновлено 1 месяц назадПодборки

Іван Малкович - ПодорожникАся Казанцева - Кто бы мог подумать! Как мозг заставляет нас делать глупостиВолодимир Рутківський - Джури-характерники