До книги Ліни Костенко — улюбленої української поетеси кінця другого–початку третього тисячоліття — увійшли найвідоміші її вірші з різних періодів творчості — від ранньої поезії до сьогодні, а також уривки з романів та поем. Це найповніше вибране поетеси за часів Незалежності.

ISBN: 978-617-585-035-0

Год издания: 2012

Язык: Украинский

ББК: 84(4Укр)6
    УДК: Нет
    Переплет (формат): Твердый переплет обтянутый тканью
    Размеры книги: 70x100/32 (120х165 мм)
    Кол-во страниц: 416

AnastasiyaDojch

Ця книга - з тих, що треба постійно тримати під рукою, бо я впевнена, що тут ви знайдете вірш, який буде ідеально співпадати з вашим настрієм, який допоможе висловите те, для чого бракувало слів, який подарує надію чи стане вашим новим девізом. Навіть якщо ви не дуже любите поезію, з цією книгою варто спробувати познайомитися з нею ще раз.

За синій обрій покотив дельфін царя морського сонячну корону. А цей баркас... чого розбився він?.. Чи ще з війни, чи, може, так, од шторму...

Як тут неквапно проминає час! Який вечірній присмак матіоли! Піски і я. І тиша. І баркас. І ті, що вже не вернуться ніколи.