Чи можна зустріти кохання на автобусній зупинці? Лорі зустріла… Від пронизливого погляду незнайомця її серце шалено застукало. Однак автобус рушив, а хлопець так і лишився на зупинці. Минув рік. На різдвяній вечірці подруга Сара знайомить Лорі зі своїм хлопцем Джеком. У ньому Лорі впізнає незнайомця з зупинки, якого так шукала… Та відтепер вони можуть бути лише друзями. Минає кілька років, а Лорі все ще не може забути про свої почуття. Одного дня Джек зізнається, що тоді на вечірці впізнав Лорі, що згадує її погляд і досі… Та краще б вона не чула цієї правди. Бо до чого це призведе?.

Book-lover777

Book-lover777

Легкая история с флером романтичности и драматичности (ну а куда без сложностей для героев в любовных перипетиях).

Так и тянет сказать словами «Високосного года»: В тайниках ледяного сердца спрятан очень большой секрет Как одна короткая встреча затянулась на несколько лет Среди сотни общих знакомых и десятка фальшивых друзей Она делает вид, что смеется, я стараюсь не думать о ней

Разве что друзья тут вовсе а фальшивые, а во многом очень даже искренние, не считая одного маленького секрета…

И даже если у кого-то из нас появится кошка, мы не станем пускаться с ней в откровенности.
Именно об этом без слов говорят наши взгляды. Взгляды, исполненные обещания, хотя мы договорились не давать друг другу никаких обещаний.

С самого начала и до самого конца неуловимо напоминает «Дневник Бриджит Джонс», и…