Yanel

Yanel

Книга, що примусить і сміятися і поміркувати над своїм життям і зробити висновки... Перша частина найцікавіша бо написана зрозумілим, пришелепкуватим стилем та піднімає настрій навіть тоді, коли сміятися бажання немає. Опис дитинства та всього ідіотизму радянських часів. Добре повернутися у ті часи та поржати, завдяки суржику та гуцульському гумору. Друга частина написана у такому стилі, що потребує напруження мозку, додумування та концентрування на головному. У цій частині описуються відносини авторки з чоловіками, розказується про стосунки та їх складність, але все це так сплетено, що має бути зрозумілим лише одній авторці. Третя частина цікава, але незв'язна. Шматки життя, розмова один на один з самим собою про родину, свій власний шлюб, дітей, моменти житті та про те, що є в ньому…

cutruna

cutruna

обновлено 7 лет назадПодборки

Юрій Андрухович - Лексикон інтимних містВасиль Шкляр - Чорний воронІрена Карпа - Піца «Гімалаї»
  • 157 книг

СучУкрЛіт

Тим, хто цікавиться станом сучасної української літератури пропоную підбірку must-read, шоб і цікаво і корисно і весело п.с. підбірку роблю колективною, може шо забуду, а може шось не читала, тому добавляйте й ви.