Чим може обернутися інтернет-знайомство з юною та вродливою іноземкою? Звісно ж, коханням усього життя! Принаймні так вважає 43-річний Клаус Отто Бах, мешканець німецького містечка Кіля. Клаус полишає все і прямує до чужого краю з єдиною метою — відшукати жінку своєї мрії, зв'язок із якою випадково обірвався.

На його нещастя, цим краєм виявилася велика і незбагненна, щедра та неприборкана Україна.

Так, Клауса називатимуть «останнім романтиком". Так, з нього глузуватимуть не лише випадкові знайомі, але й сама доля, підкидаючи все нові пригоди і випробування. Але наш "сучасний Дон Кіхот" не відступить. І врешті доля змилостивиться, подарувавши Клаусові вистраждану та солодку мить щастя, а читачеві - найнесподіваніший з усіх можливих фінал.

ElenaOO

ElenaOO

Клаус Отто Бах – німець «в самом расцвєтє сіл» із повною головою власних тарганів, випещених його незадоволеною мамцею у дитинстві. Дивні уявлення цієї жінки про все та методи її виховання втілилися в тому, що у свої 43 рочки Клаус Отто, вважайте, нікчема. Він не надто привабливий, ще й товстий, скупий, працює «сірою мишкою», обожнює жіночі колготки та мріє про щастя (а хто не мріє?). В нього майже немає друзів, а той єдиний, що був, одружився із українкою і тепер тільки й торочить, що про її наїдки та бомбезний вигляд. І Клаус Отто вирішую діяти! А саме: знайти й собі українку, яка буде за ним ходити, куховарити та радувати око у… колготках. Анкета на сайті знайомств зводить його із Веронікою. Божечки! Вона присилає йому фотку у колготках! За час спілкування виявляється, що не…

Coffee_limon

Coffee_limon

Алла Сєрова - Правила гриІрен Роздобудько - Пастка для жар-птиціНаталія Шахрай - Сутiнки удвох
Коронація слова — всеукраїнський конкурс романів, кіносценаріїв, п'єс та пісенної лірики про кохання. Проект компанії «Крафт Фудз Україна». Метою конкурсу є підтримка новітньої української культури, пошук нових імен, видання найкращих романів книжками, стимулювання й підтримка сучасного літературного процесу кіно й…

KITJA

KITJA