Пригоди мишеняти Десперо: народження мишеняти (книжка 1)

Кейт ДиКамилло

У мишачому сімействі Тіллінґів, що живе в стародавньому королівсь­кому замку, народилося мишеня, якого назвали Десперо. На відміну від своїх родичів, він мав хоробре і шляхетне серце, а ще любив читати і слухати музику. Якось мишеня побачило принцесу Горошинку і закохалося в неї, за що родичі вигнали його в похмуре підземелля…

Пригоди мишеняти Десперо, романПеревод: Володимир Панченко

Папір Офсетний
    Тираж 2000

horobets

horobets

– По книге был снят одноимённый полнометражный мультфильм, выпущена видеоигра, а также поставлен мюзикл.
– В 2004 году за книгу о Десперо Дикамилло получила свою первую Медаль Джона Ньюбери за вклад в американскую литературу для детей.
Это был мультфильм моего детства и вот случайно узнала, что есть сказка, а значит я должна была ее прочесть. Отличное произведение и куда лучше экранизации. Юмор здесь хорошо вписывается, хоть все и пропитано ноткой грусти.

Noel-13

Noel-13

обновлено 5 лет назадПодборки

Астрід Ліндґрен - Мадікен. Частина 1Астрід Ліндґрен - Мадікен. Частина 2Астрід Ліндґрен - Мадікен. Частина 3
Друже! Книжки цієї серії пробудять у тебе любов до читання, яке неодмінно стане потребою, а згодом — і стилем життя. Чому? Цікаві сюжети, адресовані дітям саме твого віку, близькі та зрозумілі герої, такі схожі на сучасних хлопчиків і дівчаток, а також неперевершені ілюстрації — усе це зробить читання надзвичайно…