Ісус з Назарету. Частина 1. Від хрещення в Йордані до Переображення

Йозеф Ратцингер

«Ісус з Назарету» Йосифа Рацінґера (Папи Венедикта XVI) – своєрідний підсумок довголітніх досліджень основного питання: «Хто такий Ісус із Назарету, і що ми можемо про Нього знати? Просто людина? Син Божий? Хто Він є насправді?» Відповідь на ці запитання тісно пов’язана з християнською вірою. Євангелія представляють Ісуса як Сина Божого. Чи цьому можна вірити? Чи не постфактум приписали «історичному Ісусові» слова і вчинки, які зображають Його божественність? Книга охоплює своїм поглядом цілу Біблію та історичне оточення Ісуса. Вона показує: Євангелія не приховують історичної правди про Ісуса, а її виявляють. Це перша частина задуманого автором глибокого дослідження і охоплює період від Хрещення в Йордані до Переображення. Для учених-богословів, духовенства та широкого кола читачів.

Inkvisitor666

Inkvisitor666

обновлено 5 лет назадПодборки

Умберто Эко - Таинственное пламя царицы ЛоаныУмберто Эко - Откровения молодого романистаУмберто Эко - Отсутствующая структура
Як я зрозумів,то в цій вибірці треба вказувати деякі побажання та декілька пунктів про себе,для майбутнього дарувальника. Ну що ж,скажу лише те,що я не гидую букіністичними книгами,але б мені дуже хотілося,щоб все ж таки дотримувалися вказаних видавництв(там де це,звісно,вказано),адже навіть такі дрібниці входять до мого…