THE NUMBER ONE NEW YORK TIMES BESTSELLER

The dark secret Kayden has kept hidden for years is finally out. Worse, he's facing charges for battery. The only way to clear his name is for Callie to speak up - something he'll never ask her to do. Instead, he'll do whatever he must to protect her, even if it means letting go of the only girl he's ever loved.

Callie knows Kayden is going back to his dark place and desperately wants to save him. But that means admitting her own painful secrets aloud. The thought of breaking her silence terrifies her - but not as much as the thought of losing Kayden forever. Can she convince him they can make a fresh start together - or is she already too late?

Lose yourself in the New York Times bestselling sensation that is enchanting readers everywhere - discover an addictive story filled with unforgettable characters, intense passion and heart-stopping romance.

• Издательство:

ISBN: 978-1455576456

Год издания: 2014

Язык: Английский

katerininna

Не читайте продолжение первой части в кустарном переводе, как это сделала я. Это, возможно, всё, что я могу сказать. Это отвратительно. И как книга, и как перевод. Я буду спойлерить, без этого никак. Но от этого ничего не изменится. Книжка ужасная. Поэтому я смело ставлю оценку первой части гораздо выше, нежели второй. Итак. Во второй части мы вдруг понимаем, что Кайден не просто грустный и молчаливый молодой человек, ищущий родственную душу, а накрепко отбитый парень, не способный себя контролировать. Если бы этому обстоятельству была уделена хоть капля внимания в первой части, читатель не сталкивался бы с этим фактом так неожиданно. Вот он носил пьяную Калли на руках, а вот он, грубо говоря, зубами рвет кожу на запястьях, чтобы расслабиться. Чувствуете разницу? Все очарование парня…

russischergeist

russischergeist