У цій книжечці всі казки не лише веселі й цікаві, але ще й дуже смачні. Бо коли їх читаєш, то слинка котиться. І відразу хочеться разом з Олесею та Івасем, героями цих казок, скуштувати запашного борщу, смачнючих вареників, солодких млинців та інших українських страв, які живуть не лише на вашому столі, а й у казці.

chudo33

chudo33

Читали цю книгу разом з 6-ти річним сином. Спочатку йому було дуже цікаво, навіть деякі історії просив перечитувати декілька разів. А потім сказав що більше не хоче її читати, бо книга дивна :)

Я би сказала не дивна, а колоритна. І тому деяким діткам може бути не звичною, як, наприклад, нашому сину. Ми не читаємо українських народних казок, тому йому незвичні сюжети про вовка з ковбасою чи відьму з варениками.
Загалом книжка доволі цікава. І ідея оригінальна: кожна історія побудувана навколо певної страви чи продукта (борщу, полуниці, каші чи вареників). І в кожній історії ця їжа відіграє одну з головних ролей. Також в книжці йде мова про родину: тата, маму, донечку Олесі та синочка Івасика. І ось з різними членами цієї родини чи з усією родиною разом і відбуваються різні чарівні історії.…

daim

daim

Всеволод Нестайко - В Країні Сонячних Зайчиків (сборник)Сашко Дерманський - Чудове ЧудовиськоВсеволод Нестайко - Тореадори з Васюківки (сборник)
Хочу створити добірку про цікаві книги для дітей та підлітків українською мовою. Сама маю двох маленьких школярів, тому ця тема дуже актуальна особисто для мене) Буду вдячна за допомогу всім ) По можливості коментуйте те, що рекомендуєте, і ще сильно буду рада, якщо будете коментувати і те, що вже є у добірці (все це…