Повість про захоплюючі пригоди школярів на Місяці, про те, як вони, опановуючи основи космонавтики, розширюють свій світогляд, загальноосвітній рівень, у тому числі й культуру рідної мови.

Повесть о занимательных приключениях школьников на Луне, о том, как они, изучая основы космонавтики, расширяют свой кругозор, повышают общеобразовательный уровень, в том числе и культуру родной речи.

aleks242

aleks242

У цій книзі автору вдалося поєднати граматику і фантастичні пригоди юних українців на Місяці. Виявляється, зі скрутного становища й у космосі можна вийти переможцем, коли дбати про друга і пам'ятати про силу рідного слова. Поринувши у пригоди трьох друзів, Вам доведеться розв'язувати граматичні задачі, щоб збагнути, про що йдеться у шифрованих повідомленнях. Книга особливо буде корисною для перевірки знань з української мови перед іспитами чи тестами.

zdalrovjezh

zdalrovjezh

обновлено 6 лет назадПодборки

Эрнст Юнгер - На мраморных утесахЭрнст Юнгер - В стальных грозахЭлиезер Юдковский - Гарри Поттер и Методы рационального мышления
  • 61 книга

На "Ю"

Участвуя в игре "от А до Я" часто возникают трудности, что интересного прочесть на редкие буквы. У меня очень большие трудности с буквой Ю. В этой подборке собрана интересная художественная (или не очень художественная) литература авторов с фамилией на букву "Ю". Давайте общими усилиями облегчим поиск участникам игры и…