«Танґо смерті» – це роман про Львів 30-их років. У творі йдеться про долю чотирьох повстанських родин: української, німецької, польської і єврейської.
Манеру Юрія Винничука можна миттєво упізнати, настільки вона відрізняється від усього, що для нас звичне у нашій літератур. Але манера письма у цьому романі – це також і новий Винничук із захоплючим сюжетом, в якому є і пошуки давнього манускрипту, і таємниця «Танга смерті», яке виконували в’язні Янівського концтабору у Львові. Це книга, яку мовби не читаєш, а живеш у ній.

KaterinaIvanova610

Захоплюючий роман, в який поринаєш з перших сторінок.
Історія дружби, історія кохання оповита казковою міфічною мелодією, яка повертає до  життя та будить спогади минулого. Чарівний Львів в переплетінні давніх легенд та сучасності.

Rosio

Rosio

обновлено 5 дней назадПодборки

Екатерина Митрофанова - Дарю тебе небо — Дорога в ВечностьАгата Кристи - Убийство Роджера ЭкройдаКристофер Прист - Престиж
Хочется собрать книги с неожиданными и неординарными концовками. Что-то такое, что поражает. Что крайне сложно предугадать. Что порекомендуете? Ограничений в жанрах нет. Подборка коллективная.