Бунт незапатрабаванага праху

Віктар Казько

Віктар Казько свядома выбірае сваім героем адчужанага чалавека, які жыве ў варожым свеце, мяцежную, узрушаную страсцямі асобу, душа якой разрываецца на часткі ад супярэчнасцей, якія перапаўняюць яе. I ён, здаецца, знаходзіцца куды бліжэй да ісціны ў разуменні сучаснай чалавечай сітуацыі, у якой мы ўсе апынуліся па сваёй і не па сваёй волі і віне. На мяжы тысячагоддзяў "парвалася сувязь часоў", чалавек і чалавецтва трапіла ў пастку сваіх жа утопій.

Morrigan_sher

Morrigan_sher

обновлено 8 месяцев назадПодборки

Андрэй Федарэнка - Нічые (сборник)Дудараў Аляксей - Князь Вітаўт (сборник)Юры Станкевіч - Мільярд удараў. Аповесці, апавяданні (сборник)
Цель: собрать и систематизировать то интересное, что есть в современной белорусской литературе. С классикой нас достаточно познакомили в школе| университете, а вот современность, боюсь, проходит мимо. Методы: изучение периодической печати, советы, рекомендации, любопытство. Результат: прочесть и проникнуться. Подборка…