Гамлет, або Феномен датського кацапізму. Казка про рєпку, або Хулі не ясно? П'ять хвилин на роздуми. Дохуя масла. Піздєц. Свобода. Тріасовий період, або Пригоди хтивих павіанів Борі і Жори. Бур'ян. Кам'яний долбойоб. Йоко і самураї. Восточна мозаїка. Сказ. День колгоспника.

Класик сучасної української літератури Лесь Подерв'янський представлень не потребує. Його просто треба читати і, можливо, дещо вивчати напам'ять.

ISBN: 966-03-3319-6

Год издания: 2006

Язык: Украинский

Обкладинка: м'яка
    Кількість сторінок: 127 стор.
    Розміри ВШТ, мм: 165х125х15

ohmel

ohmel

4.5

Сегодня сложился день стебовых стильных вариаций на тему Гамлета. Началось все с весьма смешной смеси Федоры, крокодила и Айболита. И продолжилось короткой драматургической зарисовкой на тему от Леся Подервьянского. Если вы не живете в Украине, если не знаете наших реалий и не владеете украинским языком - не читать, категорически. На русский перевести все тонкости смыслов - невозможно:-)

Virna

Virna

Сергій Жадан - ЦитатникЛесь Подерев’янський - Герой нашого часу: П’єсиВолодимир Цибулько - Ангели i тексти
Заснована Фоліо в 2005 р. Уперше в одній серії твори кращих сучасних поетів та письменників України, серед яких Сергій Жадан, Л. Подерев’янський, В. Цибулько, про якого Є. Євтушенко сказав, що “був в Україна поет Шевченко і є поет Цибулько” тощо