Сергій Жадан (народився 1974 р.) — поет, прозаїк, перекладач, есеїст, організатор літературних фестивалів, рок-концертів, театралізованих перформансів та акцій громадянської непокори. Автор кількох книжок віршів та прози. Живе і працює в Харкові. Все, що ти хотів дізнатись про соціалістичний реалізм, але не мав у кого спитати. Книга, яку ти ніколи не знайдеш у бібліотеці свого профтехучилища. Для тих, хто бореться з системою за допомогою власних шкідливих звичок. «Депеш Мод», «Цитатник», «Аnarchy in the UKR» та «Гімн демократичної молоді» — вперше під однією обкладинкою.

ISBN: 978-966-0339-83-5

Год издания: 2006

Язык: Украинский

• Награды

2006 - переможець літературної премії "Книга року BBC"

• Премии

Coffee_limon

Coffee_limon

Маріанна Малина - Випалений шлях (Фіолетові діти-2)Маріанна Малина - Фіолетові дітиІрен Роздобудько - Ґудзик
Я знаю, что на сайте есть читатели с Украины. В последнее время я заинтересовалась книгами, написанными на украинском языке, но вот поняла, что не слишком хорошо разбираюсь в современной украинской литературе. Может кто что посоветует? Буду благодарна за добавленные в подборку книги с небольшими комментариями к ним.