усё па-ранейшаму толькі імёны зьмяніліся

Уладзімер Арлоў

Чытач, напэўна, заўважыць некаторыя вершы, якія не маглі б нарадзіцца на сьвет без маіх “прыгодаў”, якія прывялі мяне на апэрацыйны стол, а потым у аддзяленьне рэанімацыі, у якім, у прыватнасьці, быў напісаны верш “Між берагамі”. Ён гучаў на хвалях “Свабоды”, калі я яшчэ быў у шпіталі… У гэтым вершы — прысьвячэньне Ірыне, доктару, якая, па сутнасьці, уратавала мне жыцьцё” (аўтар пра кнігу на SVABODA.ORG).

ISBN: 978-985-6901-41-9

Год издания: 2009

Язык: Белорусский

104 с.

marharytakoreva

Майстерно написані верлібри Арлова, що захоплюють із перших сторінок. Читач подорожує поряд із автором та насолоджується прекрасною музикою поезії. Кожен рядочок здатен змусити читача думати глибше, сягнути потаємного значення, звернутися до філософії, але все-одно трактувати усе по-своєму. Неймовірна магія поезії. Уся збірка - чудова та варта уваги. Вірші "День Святого Валентина..." та "11 днів" завжди залишаться у моїй пам'яті - такий посил, така ідея, так тонко все описано. Радію та дякую за можливість читати це рідною мовою.

Morrigan_sher

Morrigan_sher

обновлено 4 месяца назадПодборки

Андрэй Федарэнка - Нічые (сборник)Дудараў Аляксей - Князь Вітаўт (сборник)Юры Станкевіч - Мільярд удараў. Аповесці, апавяданні (сборник)
Цель: собрать и систематизировать то интересное, что есть в современной белорусской литературе. С классикой нас достаточно познакомили в школе| университете, а вот современность, боюсь, проходит мимо. Методы: изучение периодической печати, советы, рекомендации, любопытство. Результат: прочесть и проникнуться. Подборка…