Vikulaska

31 декабря 2018 г. 00:22

5 Правдива історія безмежної дружби людини та собаки

Люблю книги, в яких розповідається про життя без прикрас, без вигадок... Саме такою є ця книга. Книга, в якій ми побачимо і відчуємо трагедію військового, що потрапив у жахливу аварію при виконанні секретного завдання. Джейсон Морган дивом вижив, але назавжди втратив можливість ходити. Довгі, сповнені болем місяці в лікарні, відчай, зневіра, а потім ще й зрада дружини... Джейсон залишився сам з трьома маленькими дітьми. Інвалідний візок, біль, розпач...

Але одного разу життя всієї сім’ї Морганів змінилося. В них з’явився собака. І не звичайний пес, а спеціально навчений пес-помічник, який може приносити що завгодно, діставати, тягти візок, виконувати 50 різних команд, а головне – стане справжнім другом, який ніколи не зрадить і не проміняє на когось іншого свою людину.

Разом із Непалом Джейсон стає щасливим, йому підкорюються земля, вода і небо! Він більше не думає про свої обмеження, він радіє своїм можливостям.

Ця книга дихає добротою, теплом та надією. Приємно дивує те, як багато в Америці роблять для своїх ветеранів, як більшість американців відноситься до інвалідів, як допомагають зовсім незнайомі люди, не шкодуючи ні грошей, ні сил, ні часу... Є, чому повчитися. І в людей, і в тварин.