Роман Юрія Винничука критики оцінили як визначну подію в українській літературі. Написаний у постмодерністській манері зі збереженням усіх характерних особливостей цього напрямку, він захоплює карколомним сюжетом, присмаченим еротикою, чорним гумором, нестримним потоком фантазії і, звичайно ж, розкішною мовою. Та водночас у цьому своєрідному романі-лабіринті присутній глибокий підтекст у формі незліченних літературних алюзій і натяків, гри з читачем, як сюжетної, так і мовної.

love_my__man

⠀ Це сама абсурдна книга, що я читала. Головний герой з незвичним призвіщем Бумблякевич заядлий книголюб, неочікувано вирушає у подорож. Залишивши своє минуле у Львові потрапляє до Сміттярки. Тут йому відкривається надзвичайне життя з морем борщів, фантастичних істот та пригод. ⠀ Головний герой - це казус. То пригоди ̶з̶б̶о̶ч̶и̶н̶ц̶я̶ естета-коханця. Голодний до жінок всієї масті, чоловік. То його любовні пригоди у пошуках найкращої, яка виявилась марою - Мальви Ланди. ⠀ З великим захватом читала більше половини книжки, а потім цей абсурд так набрид, що я хотіла швидше покінчити з ним. Він полонив книгу, захопив автора у щільні обійми. Тепер у мене перенасичення абсурдом і я декілька місяців не зможу його адекватно сприймати

cutruna

cutruna

обновлено 7 лет назадПодборки

Юрій Андрухович - Лексикон інтимних містВасиль Шкляр - Чорний воронІрена Карпа - Піца «Гімалаї»
  • 157 книг

СучУкрЛіт

Тим, хто цікавиться станом сучасної української літератури пропоную підбірку must-read, шоб і цікаво і корисно і весело п.с. підбірку роблю колективною, може шо забуду, а може шось не читала, тому добавляйте й ви.

robot

robot