Чи добре, що ти і твої друзі люблять прогоди? А якщо ці пригоди небезпечні?
Цього року Влад, Митько, Анжела і Христина втекли з табору відпочинку, аби на самоті зустріти світанок на березі моря.
Дорослі, звісно, кинулися їх шукати, але пощастило новенькому вожатому. Валентин залишається з дітьми до ранку і розповідає їм чарівну казку, яка насправді не є вигадкою.
Чим обернеться казка для них, оповідується у цій книзі.

dolli_k

Приємно і гарно написана книжка, але в порівнянні з нещодавно прочитаною "Злато Сонця, синь Води" тієї ж Дев'ятко вона трохи програє.

Тут так само багато образності, до якої я так сильно прагну, але це вже історія не лише з примарними, а й із реальними персонажами, що мені, в принципі, сподобалося.

Не сподобалося мені те, що автор дуже прагнула до гарної образності, але забула про пояснення. Я не завжди розуміла, хто це і що взагалі тут відбувається. Також історія трохи зім'ята, не розвернута повністю. Це було схоже на коротку хроніку подій. Бо в історії дуже багато сюжетних поворотів, а сторінок так мало. Майже на кожній сторінці в сюжеті щось змінювалося, і я просто емоційно не встигала за героями.

Але вплетення легенд в сучасні історії - це дуже цікаво. Я б ще щось схоже почитала.

Galarina

Galarina

обновлено 6 лет назадПодборки

Іван Франко - Фарбований лисВасиль Королів-Старий - Хуха-МоховинкаВасиль Симоненко - Вибрані твори
Інформацію взято з офіційного сайту Міністерства освіти і науки України. Цієї осені моя доня йтиме у перший клас і мені стало цікаво, що нас чекає у майбутньому. Звісно п'ятий клас ще далеко, але знати не завадить уже зараз. Чимало нових і зовсім невідомих творів виявилося в програмі. Надіюсь, що комусь згодиться така…