Ви ніколи не переймалися питанням, чи закладає в мухи вуха, коли літак іде на посадку? А яка найстрашніша зброя, варта уваги міністра оборони, є в арсеналі кожної дівчинки?
У новій книжці російського письменника Сергія Махотіна ви прочитаєте кумедні історії про ці та інші пригоди сучасних дітей, наприклад, таких, як хлопчик-мотоцикл, якому доводилося прикидатися звичайним, бо його батьки хотіли, щоб він став архітектором.

Дивно, але страшенно цікаво!

Отож, не гайте часу, а беріть до рук книгу і поринайте у світ веселих оповідей і казок.

ISBN: 978-966-465-150-6, 978-966-2923-36-0

Год издания: 2008

Язык: Украинский

Обкладинка: тверда
    Сторінок: 144
    Формат: 84x90/16 (218х216 мм)
    Художник: Марія Бондарева

Coffee_limon

Что стоит включить в понятие "хорошая детская проза"? Наверняка, дети вкладывают в это какой-то свой - особый - смысл. Чтобы было интересно? Смешно? Волшебно? А что вкладывают в это понятие их родители? Чтобы было о детях и по-детски. И чтобы было поучительно. Конечно, я так грубо обтесала свои пожелания к детской литературе, но мне правда хотелось бы, чтобы сын читал книги, в которых детвора его возраста ПРАВИЛЬНО живет. Дружит, учится, ссорится, боится, кидается на амбразуру этого мира, но каждый раз выходит из какой-то ситуации с победой, личной победой, находит правильные решения и поступает не по-детски мудро. Потому что мамин совет можно пропустить мимо ушей, а книга... ну вдруг запомнится. Вот книга Сергея Махотина, как мне кажется, именно такая. Она и интересная, и смешная, и…

Virna

Virna

обновлено 9 лет назадПодборки

Іван Андрусяк - Стефа і її Чакалка. Дівчача повістинаЛеся Воронина - Прибулець з країни НямликівСвітлана Поваляєва - Вррум-чарівник
«Сучасна дитяча проза» – книжкова серія видавництва «Грані-Т», заснована 2006 року, яка об’єднує понад 50 книжок сучасних українських та іноземних авторів. Частина книг серії схвалена Міністерством освіти і науки, молоді та спорту.