Сталося так, що будинок, який сто п’ятдесят років стояв у затишному куточку Карпат і в якому мешкав справжній вуйко – вуйко Йой, якісь незнайомці вирішили перевезти в сканзен. Ой, лишенько! Що ж залишається робити нашому герою?
Їхати за будинком і влаштовуватись на новому місці. Що на нього там чекає і що воно таке, той сканзен, з майстерністю дитячого письменника розповіла Галина Малик.

З першої до останньої сторінки казкова повість «Вуйко Йой і Лишиня» сповнена колоритом Закарпатського краю.

ISBN: 978-966-465-004-2

Художник: Тетяна Ніколаєнко

Virna

Virna

обновлено 9 лет назадПодборки

Іван Андрусяк - Стефа і її Чакалка. Дівчача повістинаЛеся Воронина - Прибулець з країни НямликівСвітлана Поваляєва - Вррум-чарівник
«Сучасна дитяча проза» – книжкова серія видавництва «Грані-Т», заснована 2006 року, яка об’єднує понад 50 книжок сучасних українських та іноземних авторів. Частина книг серії схвалена Міністерством освіти і науки, молоді та спорту.