25 января 2016 г. 14:18

5 Мистецтво

Неймовірна книга !
Я дуже радий , що видавництво Корпус її видало . Коли я побачив анонс на цю книгу я зразу подумав , що маю її придбати !
І навіть важко пояснити чому . Я люблю графічні романи і комікси різних жанрів , мангу , фантастику і багато чого іншого , але ж ця річ зовсім інша . Я слідкував за анонсами , потім довго чекав , коли книга добереться до Києва і її буде можна нарешті придбати . Коли цей день настав і книгу завезли , ой , коштувала вона чималі гроші і я навіть не роздумував пошукати її десь в іншому місці подешевше і зразу її купив .
Що ж , тепер , це одна з найпрекрасніших книг в моїй бібліотеці !!! :D

Ця книга - це мистецтво ! Адже кожна з 304 сторінок це картина ! Вони схожі , але зовсім різні .
Важко якось описувати емоції від прочитання , тому просто свої думки продовжу вбивати клавішами на комп"ютері .
Неймовірні красиві малюнки , просто зачаровують ! А переніс місця з одного року в інший , навіть , коли це "за" чи "до" 200 , 500 , 1000 років просто дивує .
Історія дуже цікава і дійсно дивлячись на речі , будівлі чи людей дуже цікаво подумати , що буде з ними далі ! Або що було з ними до цього . Ці думки від книги і майстерність художника надають красу в життя , на мою думку , і це прекрасно .

Понятно

На нашем сайте используются cookie-файлы, в том числе сервисов веб-аналитики. Используя сайт, вы соглашаетесь на обработку персональных данных при помощи cookie-файлов. Подробнее об обработке персональных данных вы можете узнать в Политике конфиденциальности