Щоденник слабака. Канікули псу під хвіст. Книга 4

Джеф Кінні

Літо! Чудовий час щоб зустрітися з друзями, навчитися чогось нового, зайнятися спортом... Ну або зробити як Ґреґ Гефлі — залишитися вдома та присвятити час проходженню улюблених відеоігор.

Так, у Ґреґа свої плани на літо та погляди на цю пору року, так що він не має наміру від них відмовлятися, навіть якщо усі навколо диктують свої правила якими повинні бути справжні канікули. Наприклад, його мама, яка впевнена, що літо варто проводити на свіжому повітрі.

Яким же буде літо для сім'ї Гефлі? Читайте на сторінках «Канікули псу під хвіст»!

nad1204

nad1204

Даже как-то символично получилось: прочитала книгу о летних каникулах в последний день (и даже часы!) этих самых каникул! Ну что сказать? Чудесная детская литература. Очень позитивная, смешная, с кучей нелепых ситуаций. Хихикала почти постоянно. Почему-то считается, что трудно в семье или самым младшим, или старшим. А вот Грег средний сын, но это не делает его жизнь легче. Да ещё и дружок его закадычный частенько подставляет Грега. Думаю, что дети должны быть в восторге от этой серии: множество весёлых картинок и тексты к ним ёмкие и юморные. Хорошее настроение обеспечено. Захотелось прочитать всю серию "Дневник слабака".

Книжное путешествие. вАлшебные КВАникулы

russischergeist