КОНЯКА ФОКСЛІ та інші дорослі оповідання (сборник)

Роальд Дал

Нарешті і в Україні виходить перша книжка «дорослих» оповідань Роальда Дала (1916—1990), лауреата численних літературних премій, одного з найвизначніших англійських письменників ХХ століття, 100-річчя з дня народження якого широко відзначають у цілому світі.
До книжки увійшли уже класичні в Західній Європі та США далівські оповідання. Р. Дала називають майстром чорного гумору, «ніжним мізантропом», для якого найголовніше — розповісти сюжет, часто напівжартівливий, напівдетективний, напівфантастичний. Багато його творів — і дитячих, і «дорослих» — лягли в основу художніх фільмів, а кожна книга мала великий успіх. Письменник змушує читача ненаситно заковтувати сторінку за сторінкою в очікуванні несподіваної розв’яки — блискучого фінального сюрпризу.
В Україні Роальд Дал відомий передовсім своїми неперевершеними дитячими повістями — «Чарлі і шоколадна фабрика», «Матильда», «ВДВ» (Великий Дружній Велетень) та іншими, виданими в «А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ЗІ».

MMSka

MMSka

Роальд Даль - Пари

Однажды я наткнулась на интересную серию.

«Тёмные аллеи 2.4: Удиви меня!» — сборник триллеров, включающий произведения разных авторов, таких как Лорд Дансени, Роальд Даль, Фрэнк Майклс, Роберт Артур, Жан Рэй, Джо Р. Лансдейл, Джон Кольер, Хэл Дреснер, Ричард Матесон, Роберт Блох, Хулио Кортасар и других.

В сборнике представлены истории, которые заставляют переживать и в нетерпении дожидаться развязки — зачастую неожиданной и даже шокирующей.

Поговорим о втором произведении в серии - Роальда Даля "Пари".

Рассказ представляет собой захватывающее и напряженное погружение в мир фантастики и интриги. "Пари" описывает уникальный сюжет, который заставляет читателя переживать за героев на каждом шагу.

Начиная с плавного и увлекательного развития событий, история достигает своего пика, когда два…

Virna

Virna

Маргеріт Дюрас - КоханецьБогуміл Грабал - Я обслуговував англійського королябез автора - Сновиди
"Доросла серія" - це серія книжок, у якій публікуються найкращі твори сучасної та класичної літератури — української і зарубіжної. Започаткована у 2009 році. До серії відносяться підсерії "Перлини сучасної літератури", "Фантастика", "Мемуари", "Сміхотерапія", "Сучасна проза", "Життєписи". В рамках серії видані збірки…