«Шептицький від А до Я» – своєрідна абетка, яка відкриває читачам головні віхи життя великого митрополита, оповідає про його рід, формування його як людини і духовного наставника сучасників. Читачі дізнаються, де митрополит Андрей народився і навчався, як пішов за покликанням серця, як служив Богу і людям, допомагаючи сиротам і знедоленим, рятуючи від переслідувань євреїв.

Інтелектуал і жартівник, добрий Тато і приклад для багатьох – різні іпостасі митрополита відкриваються в цій непересічній абетці-енциклопедії.

ISBN: 978-617-679-177-5

Год издания: 2015

Язык: Украинский

Обкладинка:Тверда
    Вік:7-10
    К-ть сторінок:72

• Награды

2015 - Всеукраїнський рейтинг "Книжка року" - переможець номінації "Дитяче свято", категорія "Пізнавальна та розвивальна книжка"

ElenaOO

ElenaOO

Марсель Пруст - У пошуках утраченого часу. Т. 3: Германтська сторона І, ІІПублій Овідій Назон - Любовні елегії. Мистецтво кохання. Скорботні елегіїФранц Кафка - Процес
Книжка року - Всеукраїнський рейтинг «Книжка року» заснований 1999 року і щорічно визначає кращі книжки, видані в Україні. Успіх проекту дозволив перетворити його на щорічну загальнонаціональну повномасштабну рейтингову акцію, яка триває впродовж цілого року. «Книжка року» дозволяє: вияскравити, урельєфнити безперечні…