Перед вами – затишна повість про щастя жінки. Вона схожа на клаптикову ковдру, де основа-полотно містить на собі різнобарвні шматочки тканини, що своїм поєднанням творять унікальний візерунок. Текст має центральну сюжетну лінію: молода жінка трепетно кохає свого чоловіка, виховує дітей, пече яблука з корицею, піци та лазаньї, облаштовує дім усілякими мистецькими дрібничками, готується до Різдва й святкує його з найріднішими, вирушаючи в мандрівку. Строкаті клаптики – це різноманітні історії кохання, згадані, списані з життя чи вигадані самою героїнею повісті. Саме ці замальовки або оповідання роблять книжку неповторною й дарують особливу насолоду читання.

ISBN: 978-966-2665-52-9

Год издания: 2014

Язык: Украинский

Кіл-ть сторінок: 128
    Обкладинка: м`яка

sofi_lovebooks

Улюблена серія, затишні розповіді під чай чи каву...Ні, це точно не про цю книгу. Я очікувала від неї чогось більшого та затишнішого, з присмаком кориці. Та що отримала? Деякі розповіді дуже атмосферні, деякі - приторні, деякі навіть читати не хотілось, але таких було мало. Крім того, вони розташовані в такому порядку, що з*являються "емоційні качелі": мені дуже добре, я всіх люблю - він мене не любить та не розуміє - о, люба сім*я та дітки - мені дуже сумно, усі покинули, піду від них. І це дуже спантеличує та часом відвертає. Як на мене, то це книжка на один раз. На відміну від інших книг серії, вона найслабша.

Seterwind

Seterwind

обновлено 2 месяца назадПодборки

Энтони Бёрджесс - Заводной апельсинДжоанн Харрис - Пять четвертинок апельсинаЮстейн Гордер - Апельсиновая Девушка
Книги с фруктами и ягодами на обложке. Только художественная литература! Буду благодарна за помощь в наполнении подборки! Также приветствуются идеи для подборки Овощи и другие плоды на обложке