Стовп самодержавства, або 12 справ Івана Карповича Підіпригори

Владислав ІвченкоЮрій Камаєв

Провокаційний роман, що гострою сатирою підриває стовпи самодержавства!

Початок ХХ століття. Київ — провінція Російської імперії. 12 справ агента царської охранки Івана Підіпригори — то не подвиги Геракла, а сам Ваня — не бездоганний Фандорін, але й на його будні припадають бомби!
Чорна магія, скарби Полуботка, попіл спалених «Кобзарів», валізи грошей і наркотики — з чим тільки не доведеться стикнутися Підіпригорі! І разом із ним до боротьби з розпустою в літературі стане юний Булгаков...

«Стовп самодержавства» — це великий український привіт Борису Акуніну!» Віктор Андрієнко, телеведучий

ISBN: 978-966-14-2367-0

Год издания: 2011

Язык: Украинский

Обложка: Переплет
    Страниц: 352
    Формат: 135x205 мм

• Награды

2011 - "Коронація слова" - ІІІ премія номінації "Романи"

• Премии

Лауреат:

sireniti

sireniti

"Стовп самодержавства"-це великий український привіт Борису Акуніну.

По-перше, - не люблю таких порівнянь. Вони нічого не варті. По-друге, - Акунін, особисто для мене, не показник, я не фанат його творів. По-третє, - книга заявлена, як результат співавторства на відстані. Воно й видно, скажу вам відверто. Перераховувати можна довго, а як результат, - мені категорично не сподобалося. Мова у авторів нікудишня, художній зміст не чіпляє. Я так чекала на "пародійні портрети українофобів"- і тут марно. Детективна лінія (от за неї і дві зірочки) ще так-сяк зачепила. Не врятувала роман навіть містика. Ось так, уже вдруге, я рятую книгу, пишучи рецензію, а задоволення не маю. Цікаво почути думку інших.

Прочитано в рамках игры Спаси книгу-напиши рецензию.